Close

3D Uil

Een uniek decorstuk in je winkel, die mensen als ware naar binnen lokt… Dat klinkt verleidelijk voor veel ondernemers, Vlaamse schoenenketen Tim’s heeft zo’n uniek decorstuk door 3D-Forma laten maken: een 3D geprinte uil.

Het doel van de interieurbouwer was om de inrichting van de winkel dusdanig te veranderen, dat de kinderafdeling centraal stond. Op het moment dat deze afdeling de juiste aantrekkingskracht heeft , is de drempel veel lager om een aankoop te doen.

De uil is voorzien van robotica en een nabehandeling die de aantrekkingskracht versterken.

Tevens is doormiddel van een honigraat structuur en speciale bevestigingspunten,om het gewicht en de bewegende onderdelen beheersbaar.

0492-464305

info@3d-forma.com

3D Notenkraker

De Notenkraker, een verhaal dat voor velen bekend is door het ballet. Een sprookje en dat komt zomaar uit de 3D printer bij 3D Forma…

Het sprookje kwam tot leven tijdens een fotoshoot bij de prachtige kinderkledingzaak Pierrot, Sophie en de Notenkraker in een heus liefdesverhaal. Daarnaast zit de 3D geprinte Notenkraker, qua techniek, ook erg bijzonder in elkaar, hierover vertelt Paul van 3D forma in de case meer.

Animatie Notenkraker

Go top