Close

Interieur

Interieur en 3D printing, een gouden combinatie volgens 3D Forma. Interieur is een persoonlijke keuze en door 3D geprinte elementen toe te voegen wordt het nog persoonlijker. Een uniek decorstuk, wat je interieur tot een hoger niveau zal tillen.

De bepalende elementen in een interieur, zijn kleuren, materialen en vormen. Die zorgen voor de uitstraling in combinatie met functionaliteit van het interieur.
Wil je ervaren hoe ver je kunt gaan in het maken van combinaties met kleur, vorm, materiaal en design? Dan is experimenteren met 3D printen een mooie tool en hiervoor uitermate geschikt. 3D printen hoef je niet als techniek op zich te gebruiken. De uitdaging zit hem nu juist in het combineren met andere materialen.

Voor 1001 mogelijkheden, een event waarbij 3D Forma samen met andere ondernemers 3D printen onder de aandacht heeft gebracht, zijn er twee zuilen gemaakt. Deze bevatten 3D geprinte elementen in combinatie met hout. De elementen zijn voorzien van een hoogglans kleur die de vorm extra versterkt. De 3D print FDM techniek is uitermate geschikt om de geprinte stukken na te behandelen met een lak of metaalsoort. Een interieurontwerper of bouwer kan zo nog verder gaan met het toepassen van een persoonlijk tintje.
Van kunststuk tot aan een handgreep en van afdekdopjes tot aan een functioneel hulpstuk van een elektrisch apparaat wat niet meer leverbaar is, het is mogelijk met 3d printen.

0492-464305

info@3d-forma.com

Go top